Om oss

Företaget drivs av mig Patrik Ingeman. Vår bas är Öland med omnejd. Vi utför all inom branschen förekommande markarbete så som grävning av olika slag: avlopp, trädgårdsarbeten, grunder, dränering och isolering hus m.m

Behöver du hjälp med grävarbeten såsom enskilt avlopp, grunder, tomter, dammar, pooler, avloppsanläggningar, dikning och trädgårdsanläggningar? Vi på Källa Entreprenad har lång erfarenhet av entreprenadmaskinarbeten och utför arbetet tryggt och enkelt. 

Våra nuvarande kunder är såväl privatpersoner, byggföretag, bostadsföretag & kommun. Vi är ett flexibelt och modernt företag som utför prisvärda kvalitetsarbeten inom grävning. Vi ser till att skapa ärliga och långsiktiga förhållanden som främjar dig som kund. Självklart ligger vår prioritet i att placera dig som kund i centrum och utgå efter dina specifika behov när vi planerar och utför grävningen. Ser fram emot att våra vägar möts.

Vi utför det mesta när det gäller grävning och markarbeten. Bland annat kabelnedläggning, rörläggning, omläggningar, de flesta markarbeten gällande exempelvis infiltrationsanläggningar, avloppssystem, trekammarbrunnar. Vi kan även hjälpa till att planera och ombesörja ansökan för avlopp till kommunen. Vi har tillgång till flera olika entreprenadmaskiner som grävmaskiner, minigrävare, lastmaskiner, traktorgrävare, transportvagnar, bilmaskin m.m.

Kontakta oss så berättar vi mer
Scroll to Top